Close

Om oss

Velkommen til Viken Båt AS.

Viken Båt ble etablert i 2020 og startet opp med salg av RIB´s i 2021. Vi er stolte av å være den eneste norske distributøren av merket NorthStar. Vi selger kvalitetsbåter til ethvert bruk og sørger for å gi deg en god båtopplevelse. 

 

NorthStar er et landsdekkende merke. De er en integrert produsent av RIS´s, og er også organisert under «Marinetek Groups Ribtech Company». Northstar ble opprinnelig organisert under Marintek-merket i 1997, og ble i 2002 vedtatt for et helt nytt produktsortiment. De er den eneste serieprodusenten av RIB-er på 8000 kvm produksjonsfelt i Izmir. 

NorthStar har høyt fokus på kvalitet, holdbarhet, sikkerhet og komfort. De bruker kompositt-teknikker som LRTM og RTM infusjon. RIB-ene er laget med CMS belagte (Hupalon) stoffer og kan også lages med PU-belagte stoffer ved forespørsel.  

 

Vi i Viken Båt har bred erfaring og kompetanse og legger stor vekt på å veilede kunden til å ta kvalifiserte valg ved kjøp av båt hos oss. Vi fokuserer på de gode opplevelsene og gjør båtdrømmen til virkelighet. 

 

Under «Våre Båter» finner du en oversikt over våre modeller, samt ulike størrelser. Trykk på ønsket båt for mer info og detaljer. Dersom du ønsker mer informasjon eller et uforpliktende tilbud fra oss kan du sende oss en forespørsel direkte, så vil si svare deg så raskt vi kan.  

I alle våre båter finner du: innovasjon, kvalitet og ytelse i integrert luksus, komfort, hydrodynamikk og fortreffelighet. 

 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss, slik at vi kan veilede deg på best mulig måte. Vi håper å høre fra deg.  

Vi forbeholder oss retten til prisendringer grunnet valuta/lagerstatus/fraktkostnader/prisendringer uten foregående varsel.   

Vi tar forbehold om endring av lagerstatus og skrivefeil.